Notícies

La Pobla de Vallbona convida a participar en les Festes d’Octubre

Les regines de la Mare de Déu del Rosari, Paula i Carme, i l’herald del rei en Jaume I són els protagonistes del pregó de Festes d’Octubre a la Pobla. La Pobla de Vallbona dona així el tret d’eixida amb l’acte del Pregó de Festes des del balcó de l’Ajuntament. Les regines de la Mare de Déu del Rosari i l’herald reial han convidat els veïns a participar en els actes que tindran lloc a partir d’este cap de setmana a la localitat.

A la Pobla les festes comencen el dia 5 amb la baixada de la patrona des de l’ermita del Mas de Tous que presidirà els actes religiosos fins al 7 d’octubre  en que se celebra el dia de la Mare de Déu del Rosari. Als actes habituals, se sumen enguany dos concerts que celebraran tant la Clavaria de la Primera Caseta com l’Ajuntament.

També divendres s’inicia la commemoració del 9 d’Octubre que tindrà com a acte central una gran Desfilada Cívica en què participen les entitats socials del municipi i recorreran els principals carrers del municipi.

El Pregó de les Festes d’Octubre es va celebrar el passat diumenge amb l’alcalde de la Pobla de Vallbona i regidors de l’ajuntament, representants de les clavaries de la Mare de Déu del Rosari i les regines de les Festes.

Descarrega el programa


Últims bans

Últimes notícies

Agenda