Notícies

La Pobla destina 25.000€ de les inversions participatives a millorar voreres de La Rascanya

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha aprovat el projecte de millora de voreres del carrer 39, a la urbanització de La Rascanya, dins del programa d’actuacions dels pressupostos participatius de 2022, en atenció a la demanda veïnal d’aquesta zona del municipi.

Com assenyalaven els veïns en la seua petició, aquest carrer és una de les principals entrades a la urbanització, que moltes persones fan servir per caminar o fer esport. Amb el seu suport, el veïnat ha considerat aquesta actuació com a prioritària dins dels pressupostos participatius per a les urbanitzacions de la zona Oest. 

En aquest sentit, l’Ajuntament de la Pobla destina 24.576,03 € a reparar i adequar les voreres del carrer 39, així com a millorar la seua accessibilitat. El termini d'execució de les obres és de 60 dies.

Els pressupostos participatius són una experiència de participació ciutadana en la qual veïns i veïnes majors de 16 anys empadronats a la Pobla de Vallbona fan propostes d'inversions i decideixen el destí del pressupost reservat, enguany 200.000€ a repartir per 7 zones del municipi. Les propostes triades són les que més suport aconsegueixen en la plataforma en línia de participació ciutadana.

En els processos participatius, l'Ajuntament ofereix a la ciutadania l'oportunitat de participar en l'elaboració i modificació de normativa que afecta el nostre municipi, així com donar la seua opinió sobre unes certes actuacions que té previst dur a terme. Tota la informació al respecte i de com participar-hi es pot consultar en el web https://participacio.lapobladevallbona.es/


Últims bans

Últimes notícies

Agenda