Notícies

La Pobla celebra el Dia del Llibre amb els autors locals com a protagonistes

Els autors locals, l’exposició de Carmelina Sanchez-Cutillas i les activitats d’animació infantil han centrat la programació del Dia del llibre a la Pobla. Una programació que enguany ha comptat amb els mitjans de comunicació locals com a difusors de la cultura per poder arribar a un públic més ampli.

La Tertúlia de Radiopobla dels divendres dirigida per Miquel Martí ha tingut als autors locals com a protagonistes. Una programació a la que s’ha afegit el nou programa “Mes que llibres”, dirigit per l’editor Manolo Gil, que aprofitava este 23 d’abril per estrenar un nou espai a la ràdio que de manera mensual ens acostarà les lletres i la cultura en el sentit més ampli. A esta programació s’afegia també Telepobla que ha emès en directe el programa radiofònic Més que Llibres.

La Casa de la Cultura acollia de vesprada el teatre de titelles “Els donyets de la Biblioteca” dirigit al públic infantil. I per tancar la jornada, a la sala d’exposicions s’inaugurava l’exposició de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua “Des de les fronteres del silenci: Carmelina Sánchez-Cutillas”, una acte que comptava l’acadèmica Immaculada Cerdà i Luis del Romero Sánchez-Cutillas.

Últims bans

Últimes notícies

Agenda