Notícies

La Pobla de Vallbona tindrà un nou Centre de Salut

  • L'anunci ha tingut lloc durant la recent visita a la Pobla del conseller de Sanitat, Marciano Gómez
  • Abel Martí: “Ha arribat el moment de prendre decisions valentes, i una decisió valenta és fer un nou centre de salut”

La Pobla de Vallbona disposarà d'un nou Centre de Salut, que donarà resposta a les necessitats d'un municipi que ha crescut durant els últims anys i que continua tenint una alta perspectiva de creixement. Així ho ha anunciat el conseller de Sanitat, Marciano Gómez, durant la seua recent visita al municipi.

“La meuavaloració és que quan em va visitar fa uns mesos l'alcalde per a interessar-se pels servicis de la Pobla de Vallbona, efectivament venia un conciutadà preocupat perquè resolguérem un problema que he pogut vore amb els meus propis ulls que hi existeix”, ha manifestat Marciano Gómez. El conseller ha assenyalat que “després d'haver visitat detingudament les instal·lacions del Centre de Salut, li he dit a l'alcalde que, complint la seua petició, farem un centre de salut nou”.

Gómez ha indicat que prompte “vindran els tècnics de Conselleria, decidirem la situació, l'espai, elaborarem el projecte d'obra i l'executarem”, una decisió que ha sigut ratificat i  celebrat l'alcalde de la Pobla de Vallbona, Abel Martí, qui ha afirmat que “el govern de Carlos Mazón és el de la Sanitat, ho ha dit per activa i per passiva, i lògicament atén a la Pobla de Vallbona com mereix. És cert que el Centre de Salut no dona per a oferir els servicis que necessita el poble. I ha arribat el moment de prendre decisions valentes, i una decisió valenta és fer un nou centre de salut”.

Les dos institucions, la local i l’autonòmica, ja han avançat que es posaran a treballar immediatament perquè este nou centre de salut siga una realitat, asseverant sobre la necessitat tècnica que suposa construir esta infraestructura sanitària. D'esta manera, Abel Martí ha indicat que “ens posem a treballar ja, i posem tot a funcionar per a dotar una parcel·la i cedir-la, perquè la Pobla dispose d'un nou centre de salut com mereix un municipi de 28.000 habitants, però amb una perspectiva de creixement molt gran”.

Sobre les qualitats del poble ha incidit també el conseller, que ha posat l'accent que es tracta  “d’una població pròxima a València que està creixent”, un fet que reconeix a més la importància de la millora del servici, ja que “la capacitat d'atracció que té, a causa dels servicis que s'estan donant i la voluntat de l'equip municipal per donar més qualitat al poble, farà que cresca més, i nosaltres, com a responsables sanitaris, el que devem és atendre d'una forma equitativa a tots i cadascun dels ciutadans de la Comunitat Valenciana i oferir-los els servicis que es mereixen, que no són uns altres que els millors”.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda