Notícies

L'hora del vermut arriba per a revolucionar el concepte de les rutes de tapes a la Pobla

  • ‘A la Pobla l’hora del vermut’ oferirà un nou concepte els diumenges 16, 23 i 30 de juny d'11:00 a 14:00 

  • Marina Rubio: “És un model nou i beneficiós tant per als locals com per als clients” 

La Pobla de Vallbona, 12 de juny de 2024. Els pròxims diumenges 16, 23 i 30 de juny arriba 'A la Pobla l'hora del vermut', un nou concepte per a les rutes de tapes que durant anys s'han realitzat tant en el municipi com en altres poblacions de l'entorn.  

Durant els tres diumenges que durarà el concurs, les persones que acudisquen als locals adherits al concurs podran disfrutar des de les 11:00 i fins a les 14:00 hores d'una tapa i la beguda per 3,5 euros, amb l'afegit que entre aquelles que participen entraran en el sorteig d'un creuer.  

El concepte de 'l'hora del vermut' arriba per a oferir “un concurs que siga beneficiós per a totes les parts, tant la clientela que vol provar noves tapes d'una forma divertida, com per als comerços que formen part de les tradicionals rutes de tapes”, ha indicat Marina Rubio, regidora de Comerç de la Pobla de Vallbona. En este sentit, Rubio ha incidit en “l'horari, que ha motivat que el nom estiga vinculat al vermut, significa que oferim un model nou, convidant a tota la gent que vinguen als locals de la Pobla de Vallbona a disfrutar del nostre gran ambient, la nostra gastronomia i, per descomptat, un bon vermut”.  

No obstant això, i malgrat el convenient de la vinculació amb el vermut, aquelles persones que ho desitgen podran combinar la tapa amb una altra mena de beguda, com cervesa o vi. I és que “es tracta de vincular una cosa tan tradicional per a moltes persones com és l'aperitiu o l'hora del vermut, amb els concursos de tapes. Fomentem d'esta manera que la Pobla de Vallbona continue amb el creixement i dinamització comercial que està tenint durant l'últim any, en el qual el nostre municipi està vivint una evolució per a ser un poble referent i en el qual sempre hi ha alguna cosa a fer, especialment els caps de setmana”, ha afirmat Marina Rubio.  

Un nou concepte que torna a mostrar l'aposta ferma de l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona perquè la localitat oferisca a les persones residents motius per a quedar-se a passar el seu temps d'oci, i a aquelles que viuen als pobles pròxims, a tindre una excusa per a disfrutar de l'ambient que cada cap de setmana es respira a la Pobla. 


Últims bans

Últimes notícies

Agenda