Notícies

La Pobla de Vallbona posa en marxa el nou servei d’autobús urbà gratuït

  • 6 línies uniran el nucli urbà amb les urbanitzacions i un autobús llançadora connectarà el nucli urbà i l’estació del Metro.

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha posat en marxa el nou servei d’autobús urbà. La novetat principal serà un autobús llançadora que connectarà el nucli urbà amb l’estació del metro i que vol ser un revulsiu per a l’ús del transport públic que connecta amb la ciutat. El servei estarà operatiu des de les sis del matí i fins a les deu de la nit per acostar cada arribada del metro a la localitat.

A més, l’autobús reforçarà el transport d’entrada i eixida de l’Institut amb una ruta de matí i dos de vesprada. Les altres quatre línies, que connecte les urbanitzacions  amb el nucli urbà, s’han remodelat per ser més ràpides i amb més connexions amb el nus de connexió a la plaça de Vicent Alba.

El servei d’autobús s’ha adjudicat amb un cost de 275.000 euros anuals per un període de tres anys. A més de l’augment en la freqüència de pas i la nova línia llançadora, s’augmenta també la informació als usuaris amb una pàgina web amb les rutes i l’horari i la senyalització en totes les parades de les rutes i l’horari de pas.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda