Notícies

La Pobla de Vallbona aprova el PAI que acollirà el segon Institut

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha aprovat el Projecte d’Actuació Integral del sector R-18, al nord-est del nucli urbà. La urbanització del sector permetrà obtindre els prop de 14.000 metres quadrats per a la construcció del segon institut amb capacitat per a 810 alumnes que han de servir per descongestionar l’actual institut de la localitat.

El Pla Urbanístic afecta una superfície de 106.079 m2 que pertanyen al sector R-18. També els 55.879,46 m2 de xarxa primària adscrita, entre els quals estan  dues parcel·les que formen part de l’ampliació del cementeri i per les quals es paga un lloguer des de 2009.

El PAI està valorat en més de 4,9 milions d’euros dels quals l’Ajuntament aportarà al voltant de 2,4 milions. Està previst que en els pròxims mesos es traga a concurs l’execució de les obres d’urbanització del sector, que aniran en paral·lel a la licitació de les obres d’execució del segon Institut dins el Pla Edificant de la Conselleria d’Educació. La presentació del projecte d’execució del nou institut està per al 25 d’abril.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda