Notícies

La Pobla de Vallbona tindrà connexió amb autobús a l’Hospital de Llíria

  • La licitació inclou l’augment de la freqüència de pas de l’autobús a València i una línia d’autobús nocturna.

La secretària autonòmica d’Obres Públiques, Transports i Mobilitat Sostenible, María Pérez, ha presentat el projecte de licitació de la línia d’autobús L7-B que suposaran millores al transport públic de la Pobla de Vallbona.

El projecte inclou l’al·legació presentada per l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona que permetrà connectar el municipi amb l’Hospital de Llíria. Es tracta d’una línia interurbana amb una freqüència de vint expedicions diàries de dilluns a divendres entre les 7.30 i les 22.30 h, vuit els dissabtes i quatre els diumenges.

A més, el nou servei inclourà l’augment de la freqüència de pas de la línia que unix la Pobla de Vallbona amb València i Llíria. Un servei que també comptarà amb rutes nocturnes que complementaran el servei de Metrovalència.

L’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, ha valorat el projecte de mobilitat presentat per la Generalitat que ha assenyalat servirà com a alternativa real al cotxe per afavorir el transport públic i ha destacat que s’ha atés la reivindicació de l’Ajuntament de connectar el municipi amb l’Hospital de Llíria.

S’espera que la Generalitat publique el concurs de propostes de gestió abans de l’estiu i el servei entre en funcionament a finals d’any. Suposarà una inversió anual de 9 milions d’euros durant 10 anys.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda