Notícies

La Pobla de Vallbona es concentra per reivindicar el Dia de la Dona

El veïnat de La Pobla de Vallbona respon a la convocatòria de l'Ajuntament per reivindicar el 8 M, Dia Internacional de la Dona. El Consell d’Igualtat ha llegit el manifest al Parc Municipal i ha reclamat una igualtat reial entre homes i dones.

Amb aquest tipus d’esdeveniments des de l’ajuntament de La Pobla de Vallbona es busca donar visibilitat a la igualtat de gènere i continuar reclamant per construir un món lliure de discriminació.

En la lectura del manifest s’ha ressaltat la tasca pendent i la necessitat d’apartar qualsevol motiu d’enfrontament i estar compromesos en tindre una societat tan igualitària com siga possible, que aborde qualsevol tipus de maltractament i discriminació, especialment contra les dones o contra qualsevol discriminació de gènere, de religió, o del tipus que siga.

L’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, ha declarat que “hem avançat prou, però sempre ens queden coses a fer i que el més important és que en les polítiques de l’ajuntament d’igualtat en gènere estan aplicant-se en totes les àrees i és un repte a futur continuar implementant-les”. I en l'àmbit educatiu, ha apuntat, és a on més feina s’ha de fer i l’objectiu és convèncer des de la unitat i no des de la separació.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda