Notícies

La Pobla de Vallbona reunix la Junta de Seguretat per reforçar la vigilància

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona convoca la Junta de Seguretat amb la Subdelegació del Govern, membres de la Guàrdia Civil i Policia Nacional per reforçar la vigilància en el municipi. L’alcalde, Josep Vicent Garcia ha convocat la reunió amb l’objectiu d’avaluar la situació actual de la seguretat amb les xifres de l’últim trimestre pel que fa a la violència de gènere, les entrades en domicili i l’increment de la sensació d’inseguretat.

Des de la Subdelegació del Govern, responsable de la seguretat ciutadana, s’ha destacat que en les darreres setmanes s’ha reforçat a la Pobla la presència de mitjans per part de la Guàrdia Civil amb la incorporació d’unitats especialitzades GRS i l’USECIC que realitzen controls aleatoris al municipi.

L’alcalde de la Pobla de Vallbona ha destacat que en els pròxims dies es signarà un conveni de col·laboració amb la Subdelegació del Govern que permetrà incrementar l’intercanvi d'informació i coordinació entre la Policia Local i Guàrdia Civil que permetrà millorar l’actual canal de comunicació entre els dos cossos.

En la Junta de Seguretat s’ha valorat l’increment de la inseguretat en la comarca i els últims resultats aconseguits per les forces de seguretat. A la Pobla s’ha detingut en les últimes setmanes una banda organitzada i esta mateixa setmana s’ha detingut un home que havia accedit a un domicili amb intenció de robar.

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha incrementat les mesures de seguretat al municipi amb un reforç de la plantilla que aplega als 43 efectius i està previst l’augment amb nous agents. A més, des de 2019, el municipi disposa de càmeres de vigilància i lectura de matrícules als d’accessos als polígons industrials, al nucli urbà i a diferents nuclis residencials que estan permetent millorar les tasques de vigilància.

Descarregeu projecte


Últims bans

Últimes notícies

Agenda