Notícies

150 jubilats assistixen a les jornades participatives de la nova llar del jubilat

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona obri el període per presentar propostes per a la nova Llar del Jubilat. El consistori ha celebrat dos reunions amb el veïnat i la Unió de Pensionistes perquè puguen aportar aquelles necessitats que volen que complisca la nova instal·lació.

Amb les aportacions presentades per la ciutadania, l’Ajuntament elaborarà un projecte que reculla totes les necessitats de les persones majors. Des de l’Ajuntament s’ha prioritzat la Llar del Jubilat dins les necessitats d’equipaments del municipi. En este sentit, serà el primer projecte que s’elabora dins l’estudi que està realitzant el consistori.

A principis de 2022 l’ajuntament va encarregar un estudi per ampliar l’actual Llar del Jubilat, construït fa uns 30 anys, però el seu disseny va fer inviable l’obra. Per això es va optar fer un projecte d'un nou edifici que s’adapte a les necessitats actuals.

Des de l’Ajuntament s’espera poder finalitzar la redacció del projecte a finals d’any. El ple de l’Ajuntament ja va aprovar amb el vot favorable de l’equip de govern el Programa Urbà d’Actuacions Municipals, un document on es recullen les principals actuacions que necessita el municipi a curt i mitjà termini en què ja es recollia la necessitat de construir una nova Llar del Jubilat.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda