Notícies

La Pobla de Vallbona acull les Jornades Comarcals “Dones i Salut”

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona celebra les IV Jornades Comarcals per la Igualtat de Gènere. Unes jornades que enguany s’han organitzat amb el lema  “Dones i salut” i que s’ha dedicat a la problemàtica especial que han patit les dones arran de la pandèmia.

La jornada ha estat impartida per Pilar Domínguez, psicòloga especialitzada en salut biopsicosocial de les dones; i Isabel Núñez Ruiz, psicòloga especialista en violències masclistes i Responsable de l'Espai Violeta de la Unitat d'Igualtat de la Universitat.

Es tracta de la quarta edició d’unes jornades destinades a professionals de les àrees d’igualtat dels municipis de Camp de Túria, associacions de dones, associacions dedicades a la Salut i ciutadania en general

La jornada ha estat inaugurada per l’alcalde, Josep Vicent Garcia, la regidora d'Igualtat, Regina Llavata, i la Diputada provincial d’Igualtat, Isabel García. Des de l’organització s’ha destacat la importància d’abordar està problemàtica més enllà de la descripció d’una realitat i buscar solucions i procediments d’actuació per a corregir-la.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda