Notícies

La Pobla lliura els Premis Igualtat 2022

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona celebra la Gala dels Premis Igualtat 2022. Un certamen reconeix la creativitat i el treball en favor de la igualtat de les persones amb independència del seu gènere.

Enguany els premis han celebrat en 7 categories i han comptat amb una gran participació de joves.

Pel que fa a la il·lustració de cartells, el premi al Millor Cartell del 8 M, dotat amb 225 euros, l’ha guanyat Ioana Delia mentre que el premi al Millor Cartell del 25, una categoria nova d’enguany dotada amb el mateix import, ha estat per a Vicente García.

En escriptura, en la categoria Millor Relat Juvenil amb un premi de 150 euros la guanyadora ha estat Blanca García i en la categoria Millor Relat amb 300 euros de premi ha guanyat Andrea Martínez.

En la categoria audiovisual, el segon premi ha estat per al curt presentat per Noemí Salt, Manuel López i Miguel Ramada. El primer premi ha estat per a l’audiovisual presentat per Sandra Cervera i Claudia Carrión.

El premi especial al reconeixement al Treball per la Igualtat se l’ha emportat el Programa de Salut Mental Prisma per les activitats que desenvolupa a la Pobla.

Des de l’Ajuntament s’ha destacat la gran aportació dels joves, sobretot per part de l’alumnat de l’institut La Vereda.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda