Notícies

La Pobla de Vallbona participa com a ponent en la Jornada de Bones Pràctiques en Transparència i Participació Ciutadana

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha estat un dels municipis convidats a la Jornada de Bones Pràctiques en Transparència i Participació Ciutadana celebrada divendres al MUVIM a València. La conferència ha estat organitzada per la Diputació de València i la Generalitat Valenciana amb l’objectiu de posar en relleu les accions que desenvolupen els municipis per millorar transparència la participació veïnal en la presa de decisions i el govern.

La Pobla de Vallbona ha estat un dels ponents per posar d’exemple allò que s’està fent en esta línia. El municipi és un dels beneficiaris de les subvencions conjuntes convocades per l’administració provincial i autonòmica i que enguany s’ha destinat a l’elaboració del reglament d’inversions participatives en la Pobla i com s’han organitzat els tallers de participació.

A la jornada han assistit la directora general de Participació ciutadana, Maria Jesús Pérez Galant, director general de Transparència, Andrés Gomis, secretari autonòmic de Participació i Transparència Antoni Llorente i la diputada provincial de Govern Obert i Participació, Mentxu Balaguer.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda