Notícies

El carril bici entre la Pobla de Vallbona i l’Eliana entra en fase d’exposició pública

La Diputació de València obri el termini d’exposició pública la construcció del carril bici que unirà la Pobla de Vallbona i l’Eliana. El projecte preveu fer un carril bici compartit amb vianants en paral·lel a la carretera CV-375 i que començarà a la Ronda Sud i connectarà amb l’entrada de l’Eliana.

L’obra compta amb un pressupost d’1.823.358 euros a càrrec de la Diputació de València i respon a les reivindicacions del govern municipal de completar la carretera que uneix tots dos municipis.

La via tindrà una longitud de 2 quilòmetres amb una amplada de 3,20 metres i comptarà amb una separació física de la calçada. D’esta manera es connectarà amb el tram ja construït al terme de l’Eliana permetent la connexió de tots dos municipis. A més, el carril disposarà d’enllumenat per donar seguretat als usuaris.

La Diputació preveu també la construcció d’una rotonda a l’altura del camí de l’Assagador que done seguretat a l’accés de l’encreuament. Una obra que es veurà completada amb el projecte que l’Ajuntament té previst executar enguany d’ampliació d’este camí i que disposarà un carril bici compartit entre la Vereda del Mas de Tous i la carretera la Pobla – l’Eliana.

Des del govern municipal de la Pobla de Vallbona s’ha manifestat la satisfacció per unes obres que fa anys reivindica davant la Diputació de València i que han de permetre connectar el nucli urbà amb la zona industrial i residencial de Cap de l’Horta i que facilitarà la mobilitat no motoritzada entre els municipis veïns.

Accés a la publicació del projecte de de la Diputació de València


Últims bans

Últimes notícies

Agenda