Notícies

Els ajuntaments de la Pobla de Vallbona i València presenten la campanya “Ja venen els reis”

  • La campanya inclou com a novetat el web javenenelsreis.com per enviar les cartes als Reis d’Orient i amb jocs entorn la festa.
  • Els xiquets i xiquetes de la Pobla de Vallbona tindran 5.000 cartes per als Reis d’Orient.
L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona i el de València han presentat el web en què enguany els xiquets i xiquetes podran enviar la carta als Reis d’Orient. A javenenelsreis.com es pot enviar la carta a través del web, conèixer els reis d’Orient, escriure i enviar la carta al rei preferit, demanar una millora per al municipi i participar en diferents jocs creats entorn a les festes.
La campanya ve coordinada des de fa tres anys per les oficines AVIVA de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona i València i hi participen 41 localitats valencianes. A més del web, enguany es repartiran 160.700 cartes entre els xiquets i xiquetes dels municipis participants, 5.000 a la Pobla de Vallbona, per a què puguen escriure la carta als reis mags en valencià. La iniciativa pretén fomentar l’ús de la llengua pròpia i oferir un producte que no és fàcil trobar als comerços com són les cartes en valencià als reis mags.
A la Pobla de Vallbona, l’Oficina de Promoció del Valencià celebrarà la tercera edició del Premi a la Carta als Reis d’Orient per a l’alumnat entre 3 i 9 anys. Es lliuraran dos lots de jocs educatius en valencià i materials variats de campanyes de foment de la llengua per a cada curs des de primer a quart de primària i la carta escollida serà llegida al balcó de l’Ajuntament durant la cavalcada de reis.
La campanya “Ja venen els Reis” s’ha presentat a l’Ajuntament de València i han participat el Regidor de Festes de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, Fran Esteban, la regidora de Normalització lingüística de València, Lluïsa Notario i la diputada provincial de Normalització lingüística, Dolors Gimeno.
?

Últims bans

Últimes notícies

Agenda