Notícies

Puchol II i Carlos representen l’equip de la Pobla de Vallbona en la Copa Diputació d’Escala i Corda

  • L’ajuntament ha fet este matí l’acte de presentació de l’equip de la Pobla per a la Copa Diputació d’Escala i Corda que celebra la primera jornada este cap de setmana.
  • La partida que se celebra este diumenge 12 de setembre, enfronta l’equip de la Pobla, amb Puchol II i Carlos, al de Murla, format per Genovés II i Nacho, servirà per a reobrir el Trinquet Miguel Balaguer “Canya” després de les obres de millora.

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha presentat l’equip per a la Copa Diputació d’Escala i Corda. Puchol II repetirà enguany com a representant local fent parella amb Carlos.

La primera partida se celebrarà al Trinquet municipal el diumenge 12 de setembre a les 18.30 h i servirà d’acte de reobertura d’unes instal•lacions que han estat remodelades en el darrer any a través d’una subvenció de la Conselleria d’Esports. La jornada començarà  a les 17 h amb la partida de categoria femenina entre Victòria i Amparo front a Ana i Mar.

Es tracta del tercer any consecutiu que la Pobla subscriu el conveni amb la Fundació de Pilota Valenciana per donar suport a l’esport autòcton i el segon en què es patrocina un equip de pilota per a la Copa Diputació. Des de l’ajuntament es vol donar visibilitat així a un esport que a la localitat té una gran tradició i que disposa ara d’unes instal·lacions que s’han renovat totalment en els darrers anys amb la coberta de la canxa i la remodelació dels vestuaris i el bar.

L’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha volgut posar de relleu que l’aposta de l’Ajuntament per la pilota no és puntual sinó un compromís a llarg termini i es demostra amb la compra del trinquet, les inversions per a la seua reforma total i estar portant al municipi els millors pilotaris i les principals competicions.

Últims bans

Últimes notícies

Agenda