Notícies

L'Ajuntament presenta els 13 agents que s'incorporen a la Policia Local

  • L'Ajuntament culmina el primer gran procés selectiu d'oposicions de Policia Local  en els últims 15 anys


L'alcalde de la Pobla de Vallbona ha rebut els 13 agents que han aprovat les oposicions i  s'incorporen al cos de la Policia Local com a funcionaris en pràctiques. Amb els nous accessos, la plantilla policial arriba a les 44 persones d'acord amb les necessitats del municipi.

Es tracta del primer gran procés selectiu que l'ajuntament realitza en els darrers 15 anys i que permet ampliar la plantilla de la Policia Local. L'alcalde, Josep Vicent Garcia, ha destacat que estes oposicions aconseguixen “estabilitzar uns llocs de treball que portaven més d'una dècada d'interinatge i dona seguretat als treballadors, el que repercuteix en una millora del servei”.

L'alcalde ha donat la benvinguda als nous agents de policia i els ha demanat que centren el seu treball en l'atenció al veïnat i el compliment de les normatives municipals per millorar la convivència.

Garcia afirma que en els darrers anys s'ha realitzat un gran esforç per adequar el servei de la policia a les necessitats del municipi. L'alcalde ha destacat les inversions en les noves dependències policials inaugurades en 2020, l'equipament tècnic, les càmeres de vigilància, un ràdar i la renovació dels vehicles que permeten augmentar la productivitat i l’eficàcia del treball policial.

Els 13 agents s'incorporen en estos moments com a funcionaris en pràctiques i una vegada finalitzen el curs de l'IVASPE seran nomenats funcionaris de carrera.
 


Últims bans

Últimes notícies

Agenda