Notícies

S’implanta l’aparcament d’alta rotació a l’Avinguda de Colom

S’implanta l’aparcament d’alta rotació a l’Avinguda de Colom

L’ajuntament amplia la zona blava gratuïta a l’Avinguda de Colom amb noves 30 places d’aparcament d’alta rotació. Es tracta de llocs d’estacionament limitat a 1 hora amb l’objectiu de facilitar al veïnat les compres i la gestió administrativa en una de les vies principals de la localitat.

En concret, l’aparcament de l’avinguda quedarà distribuït amb 30 places d’aparcament regulat amb limitació horària, 24 places no regulades, 3 places de mobilitat reduïda i 10 de càrrega i descàrrega.

Es dona resposta així a la necessitat d’aparcament que genera esta zona on s’ubica l’edifici de l’ajuntament, empreses de serveis a més del xicotet comerç. L’aparcament d’alta rotació s’establix en horari de dilluns a dissabte al migdia de 9 a 13 h i de 17 a 20 h per afavorir l’accés a estos.

La mesura s’aplica després del bon resultat aconseguit al carrer Poeta Llorente on l’aparcament d’alta rotació ha permés facilitar l’aparcament. als clients. El funcionament serà igual que en esta via i el control del temps es realitzarà per la policia local, sense necessitat que els conductors indiquen l’hora d’estacionament en la aplicació mòbil.

Descarregar plànol d'aparcament

Últims bans

Últimes notícies

Agenda