Notícies

La Pobla lliura els Premis Igualtat 2021

La Pobla de Vallbona celebra la gala dels Premis d’ Igualtat a la casa de la cultura. Es tracta del lliurament de la cinquena edició d’uns premis amb els quals l’ajuntament vol tindre un motiu més per a la reflexió al voltant de la Igualtat.

Esta cinquena edició coincidix en un any en que se sumen noves accions per la igualtat com la mesa interdepartamental contra la violència de gènere o el Pla d’Igualtat intern de l’ajuntament.

La regidora Regina Llavata va recordar durant l’acte que ha estat un any molt difícil a causa de la pandèmia en matèria de violència de gènere i va demanar a la societat poblana la seua implicació per acabar amb aquesta xacra social.

Durant la gala es va fer pública la categoria del reconeixement al treball de la Igualtat, premi que ha estat atorgat a l’associació Valencia Dancing Forward per la seua trajectòria i activitats en matèria de la igualtat i més concretament per l’edició d’un curt solidari amb motiu del passat 8 de març.

En la resta de categories, les persones premiades van ser Elvira Oliver pel millor cartell del 8 de març, Belén Rios pel millor relat breu i Carmen Burguera pel millor relat breu juvenil. El premi al millor treball audiovisual va quedar desert, tot i que es fa fer una menció d’honor a l’IES La Vereda que, tot i no concursar, va presentar l’obra Heroïnes.

L’acte va finalitzar amb la intervenció de l’alcalde, Josep Vicent Garcia i Tamarit, que va parlar del recolzament necessari per part de les institucions per tal d’aconseguir guanyar la lluita.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda