Notícies

La Pobla de Vallbona posa en marxa la Targeta Solidària per a productes de primera necessitat

  • En 2020 l’Ajuntament va entregar vals de compra a 106 famílies de la Pobla.

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha posat en marxa la Targeta Solidària per ajudar a les famílies a la compra de productes de primera necessitat. Es tracta d’una targeta bancària precarregada amb l’import de l’ajuda social que rep l’usuari i que permet  adquirir determinats productes en els comerços adherits de la localitat.

La Targeta Solidària substituïx els vals de compra amb què l’ajuntament concedia les subvencions per a la compra de productes de primera necessitat. Donen major privacitat i evita estigmatitzar l’usuari perquè no ha de fer servir vals en caixa. A més agilitza tràmits al comerç que cobra en el moment de la compra i no ha de facturar a l’Ajuntament.

Esta targeta es pot fer servir per a la compra de productes bàsics com aliments, d’higiene personal i infantils i de neteja entre d’altres. Actualment són huit els comerços on es pot fer servir la targeta. L’Ajuntament manté així l’estratègia que siga també el xicotet comerç local qui es beneficie d’estes ajudes enfront de les grans superfícies.

En 2020 es van entregar vals per un import de 47.127 euros per a la compra de productes de primera necessitat a un total de 106 famílies de la Pobla. Des de principi d'any han estat 15 famílies les que han necessitat ajuda de l’Ajuntament per un import de 6.444 euros.    


Últims bans

Últimes notícies

Agenda