Notícies

El centre de salut de la Pobla de Vallbona vacuna 48 majors de 90 anys en el primer dia de vacunació

  • ·        El matrimoni més major de la Pobla, José Pons amb 94 anys i Amparo March amb 93, s’han vacunat en la primera jornada.
  •         El centre social habita el pàrquing per a vacunar sense abaixar del vehicle a les persones amb dificultats de mobilitat

El centre de salut de la Pobla de Vallbona ha vacunat este dijous el 40% de les persones majors de 90 anys  de la localitat. La vacunació es realitza tant a l’interior del centre com als vehicles dels usuaris, ja que s’ha habilitat l’aparcament com a punt de vacunació per als casos en que els veïns tinguen dificultats de mobilitat.

A la Pobla hi ha poc més d’un centenar de persones majors de 90 anys i des del Centre de Salut s’ha previst completar la primera dosi de vacunació la pròxima setmana. Per a la cita de vacunació és el centre de Salut qui contacta amb els veïns i els dona cita sense necessitat que el veí telefone per demanar-la.

Entre les persones vacunades en esta primera jornada es troben, José Pons amb 94 anys, i Amparo March amb 93, que són el matrimoni més major de la Pobla.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda