Notícies

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona i la Conselleria d’Habitatge es reunixen per fer balanç de la paralització dels desnonament

  • L’Ajuntament negociarà amb la propietat de l’edifici  un lloguer social per al veïnat
  L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona s’ha reunit este matí amb el conseller d’Habitatge, Ruben Martínez Dalmau, per fer balanç de la paralització de l’ordre de llançament de 31 famílies de la Pobla. L’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha coincidit amb el Conseller que ha estat un èxit haver pogut paralitzar el procés amb tan poc de temps i evitar així que 31 famílies es trobaren en el carrer hui.
Des de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona es va presentar l’informe de vulnerabilitat de 31 famílies davant el jutjat de Llíria per sol·licitar un ajornament en el desnonament que va ser acceptat el passat dilluns. Hui mateix s’ha reunit l’Ajuntament amb la Conselleria per a treballar en una solució habitacional que evite que el 8 de febrer estes famílies siguen desnonades.
L’opció en que es treballa des de les institucions és negociar un lloguer social amb la propietat de l’edifici que permeta els actuals veïns continuar vivint als mateixos habitatges. També es treballa en l’opció d’adquirir els pisos per part de les institucions i que formen part del parc d’habitatge públic de l’administració. L’objectiu és que estos dos mesos servisquen per a resoldre la situació i evitar que les famílies afectes es vegen abocades al carrer.
L’alcalde de la Pobla, Josep Vicent Garcia, ha valorat de molt positiu el resultat del treball conjunt amb la Conselleria d’Habitatge que en pocs dies ha permés paralitzar el desnonament més gran previst en el territori valencià en els darrers anys. “Amb els informes de vulnerabilitat de les famílies hem aconseguit paralitzar este desnonament massiu i ara hem guanyat dos mesos per a què les institucions negociem un lloguer social o una adquisició d’habitatges socials”.
L’alcalde de la Pobla i el Conseller d’Habitatge s’han reunit amb les famílies afectades per vore la situació en que es trobaven i manifestar-los el suport de les institucions al dret constitucional a l’habitatge.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda