Notícies

Comunicat de l'Ajuntament per casos de COVID en residència

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona vol traslladar un missatge de tranquil·litat al veïnat després del brot que ha aparegut entre els usuaris de la residència La Saleta.

Salut Pública ha realitzat la prova PCR als usuaris i segons informen des del centre 64 han donat positiu. La residència ha comunicat que 60 dels casos són asimptomàtics i estan aïllats de la resta d’usuaris, 1 es troba greu i està sent tractat a la mateixa residència, 3 estan hospitalitzats i no s'ha de lamentar cap defunció

En estos moments la residència es troba en grau 2 el que suposa que es dona suport des del departament Arnau de Vilanova. També des de Salut Pública s’aporta personal i es fan càrrec de l’organització del centre i la recollida de residus. Per la seua part, la Unitat d’Hospitalització Domiciliària visita de manera diària el centre per fer seguiment de l’estat de salut dels residents i es realitzen les proves PCR.

L’alcalde, Josep Vicent Garcia, afirma que l’Ajuntament està en contacte permanent amb la residència i s’ha oferit tot el suport que necessiten. Garcia afirma que és un moment dur per a tots i recorda que la situació està sota control de les autoritats sanitàries.

Josep Vicent Garcia recorda a la població que cal prendre les màximes precaucions per evitar els contagis i complir amb les mesures establertes per l’Estat d’Alarma i els decrets de la Conselleria de Sanitat Universal. Que la situació estiga baix control, afirma Garcia, no ens pot fer abaixar la guàrdia i cal evitar les situacions que poden provocar nous focus, siguen de caràcter social o familiar.

Des de l’Ajuntament s’apel·la a la responsabilitat del veïnat i reitera la necessitat d’extremar les mesures preventives, sobretot d’higiene, distància social i evitar les reunions amb familiars i amb amics per protegir-los i protegir-nos a tots.

Descarregueu comunicat

Últims bans

Últimes notícies

Agenda