Notícies

Premis Comtessa Maria de Luna

El pròxim 27 d'octubre i fins al 2 de novembre, s'obrirà el termini per a presentar candidatures als Premis Comtessa Maria de Luna 2020.

Aquests premis tenen per objecte atorgar un reconeixement social i públic als veïns del municipi, associacions municipals o grups locals, que hagen destacat pel seu treball, labor o dedicació en els respectius àmbits socials. S'hi poden presentar candidatures a les categories  següents:


a) Mèrit social


b) Mèrit cultural


c) Pedagogia i coneixements


d) Lletres i divulgació


e) Ambaixador


En documents adjunts trobareu les bases i el formulari per a la presentació de les candidatures. Els formularis podran presentar-se per correu electrònic a l’adreça mariadeluna@lapobladevallbona.es o de manera presencial a l’Oficina Ajunta’t.

Les propostes per a adjudicar els premis les valorarà el Consell de Cultura, que es reunirà per a l'elecció de les persones guanyadores el 16 de novembre a les 19.30 h.La gala de lliurament dels premis es realitzarà en un acte solemne el dia 28 de novembre a les 19 h a la Casa de la Cultura, en l’acte Gala dels PREMIS COMTESSA MARIA DE LUNA 2020. Posteriorment està programada l'actuació del Cor de la Generalitat.

Formulari d'inscripció Bases

Últims bans

Últimes notícies

Agenda