Notícies

La Pobla de Vallbona activa l’ajuda a persones vulnerables

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona activa l’assistència a persones majors i amb mobilitat reduïda sense suport familiar. L’objectiu és posar en marxa un servei d’ajuda a la compra i suport per a persones amb necessitats bàsiques a les persones confinades més vulnerables.

Les persones interessades han de telefonar a Serveis Socials al número 673 84 21 29 entre les 9 i les 12 h del matí. Des de l’Ajuntament es vol coordinar l’ajuda a les persones que més poden patir el confinament amb personal que siga fàcilment identificable per a les persones majors.

L’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha destacat que “l’Ajuntament ha de vetllar per aquelles persones que amb la declaració de l’Estat d’Alarma poden trobar-se més desemparades a casa, sobretot si no compten amb teixit familiar i per això des de l’Ajuntament s’ha volgut estar al seu costat”

La Policia Local recorda que l’entrada de voluntariat sense formació en prevenció de contagis i sense material de protecció a les cases puga ajudar a estendre el virus. També s’alerta a les famílies a l’hora de deixar entrar desconeguts al domicili donat que poden produir-se robatoris sobretot a persones majors.

Des de la Policia Local s’ha posat de relleu que està declarat l’estat d’alarma i que només es pot eixir al carrer per a comprar per a un mateix, anar a gasolineres, bancs i per motius laborals. “Tindre voluntaris deambulant pels carrers pot suposar un perill per a la salut púbica a més de contravindre la llei, el que pot comportar sancions”.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda