Notícies

L’ajuntament de la Pobla de Vallbona dóna suport a una de les seues empreses insígnia

L’alcalde de la Pobla de Vallbona i regidors de l'Ajuntament han estat presents en el desé aniversari d’una de les empreses més destacades del municipi. Idai Nautre és una empresa en expansió i un referent mundial en productes fitosanitaris biològics.

Amb la seua presència, l'Ajuntament ha volgut visibilitzar el suport a esta empresa i al teixit empresarial com a motor econòmic del municipi. Idai Nature va naixer a la Pobla fa deu anys i ha experimentat un ràpid creixement el que ha permés a l’empresa fer importants inversions i la creació de llocs de treball. En concret, Idai Nature ha ampliat les seues instal·lacions fins als 11.000 metres quadrats i compta amb una plantilla de 90 persones. L’empresa té en l’actualitat presència en més de 35 països.

Des de l’Ajuntament s’ha volgut destacar el paper innovador d’esta empresa que es dedica a la investigació i la producció de fitosanitaris respectuosos amb el medi ambient. A més l’empresa de la Pobla ha estat guardonada amb el Premi Mundial a l’Excel·lència en Disseny Arquitectònic Sostenible 2019, premi atorgat per Build Sustainable Building Award a més de comptar amb el certificat de construcció Passivhaus.

A la inauguració ha assistit a més el president de la Generalitat que ha mostrat la seua satisfacció en què esta empresa valenciana de la Pobla haja obtingut el primer premi d’este guardó internacional.

Per la seua part, l’alcalde de la Pobla ha volgut destacar el valor que estes empreses aporten al municipi, amb la creació de llocs de treball i inversions que repercutixen en l’interés de tots. A més ha assenyalat que es tracta d’una empresa que compartix els valors de l’ajuntament d’apostar per la sostenibilitat i el medi ambient i que l’Ajuntament vol convertir-se en pol d’atracció d’empreses que creen treball i respecten el medi ambient.


Últims bans

Últimes notícies

Agenda