Notícies

S'inicia el canvi de la il·luminació pública en el Polígon Industrial 'Mas de Tous'

Autoritats municipals van visitar dissabte passat el Polígon Industrial 'Mas de Tous', on s'han iniciat els treballs per a substituir la il·luminació pública. Es tracta d'una actuació que suposa una inversió de 332.717 euros i que permetrà canviar al voltant de 6.000 punts de llum, ja que l'empresa que ha rebut la concessió d'aquesta actuació ha efectuat millores sobre la xifra inicial (4.231 lluminàries).

Els 332.717 euros que va concedir l'IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) a la Pobla de Vallbona ja estan sent emprats per a millorar la il·luminació del municipi: en el cas del Polígon Industrial 'Mas de Tous' es canviaran totes les llums, igual que més endavant es farà açò mateix en altres polígons i en totes les zones residencials de la localitat.

Moltes d'aquestes llums que s'estan canviant ara havien deixat de funcionar per diverses avaries, mentre que la resta generaven un consum molt inferior al que es produirà amb les quals s'estan instal·lant ara (molt més eficients en el seu consum i menys perjudicials per al Medi Ambient, ja que emeten menys CO?).

Aquesta actuació correspon només a una part de les actuacions que es duran a terme per a millorar la situació del Polígon Industrial 'Mas de Tous'. Segons explica l'edil de Desenvolupament Local de la Pobla de Vallbona, Javier Nóvoa, "s'han previst tres grans àrees d'actuació: d'una banda, retolar carrers i també instal·lar dos panells informatius que permeten als qui acudeixen al polígon saber on es troben els carrers en les quals s'assenten les empreses establides en el nostre municipi".

"En segon lloc s'està actuant en el canvi d'il·luminació pública en el Polígon de 'Mas de Tous'. També s'instal·laran càmeres de vídeo-vigilància, per a tenir un control de qui accedeix a cada moment a aquesta zona, millorant-se d'aquesta manera la seguretat de la zona. També es crearà una pàgina web, en la qual es publicaran continguts que serviran per a donar a conéixer l'activitat de les companyies que hi ha en aquesta zona", afig Nóvoa.

El mateix Javier Nóvoa va visitar aquest polígon industrial dissabte passat, al costat de l'alcalde de la Pobla de Vallbona (Josep Vicent Garcia) i el regidor d'Urbanisme i Serveis (Juan Aguilar). "A més de totes aquestes millores, està previst que es reparen aquells punts en els quals la il·luminació va patir algun impacte dels vehicles que accedeixen a aquesta zona. També prendrem accions per a controlar l'ús que es fa d'aquest espai, per a evitar aqueix tipus de situacions en el futur".

Per a veure el vídeo que completa aquesta informació, feu clic ací.