Notícies

Comencen les obres de la primera fase de remodelació del Parc Municipal Benjamín March Civera

Fa uns dies van començar les obres de remodelació del Parc Municipal Benjamín March Civera. Es tracta d'un ambiciós projecte, que es perllongarà durant uns 9 mesos i es divideix en diverses fases. En la primera d'aquestes, que és la que s'ha iniciat recentment, es preveu que les obres s'allarguen tres mesos i requereix una inversió de 230.833 euros.

El principal objecte d'aquestes obres és acabar amb certes deficiències que existeixen en aquest espai verd: enfonsament del ferm, xicotetes fuites d'aigua en el subsòl o arbres malalts i amb insuficient espai per a desenvolupar-se. A més, l'equip de govern actual desitja donar-li una major accessibilitat al Parc Municipal, que actualment destaca per la seua excessiva compartimentació i les dificultats d'accés que genera a les persones amb mobilitat reduïda. Amb les accions que es duran a terme, aqueixos problemes desapareixeran i es convertirà en un espai que podrà ser gaudit per tota la ciutadania.

L'edil d'Urbanisme i Serveis, Juan Aguilar, explica que estem davant una actuació necessària: "Després de quasi 40 anys de falta de manteniment en l'únic espai verd de la localitat, creiem que actuar ara és alguna cosa que no admet discussió. Existeixen problemes estructurals i es corregiran amb una actuació que millora tant l'accessibilitat d'aquest punt de la localitat com la seua seguretat: convé recordar que s'han produït caigudes de branques, perquè existien arbres malalts, i s'han d'escometre les accions necessàries per a corregir l'actual situació i evitar que aquestes situacions de perill es puguen repetir".

En similars termes s'ha expressat el regidor de Medi Ambient, Javier Descalzo, qui ha explicat que aquest projecte ve avalat tant per treballadors municipals com per un enginyer agrícola: "És veritat que s'han hagut de talar alguns arbres, però en la seua majoria estaven malalts i no s'anaven a poder desenvolupar en les adequades condicions. En els casos en què ha sigut possible, els exemplars són trasplantats. Aquesta actuació, com qualsevol altra de l'actual equip de govern, està avalada pels corresponents estudis i informes. Per tant, vull deixar clar a la ciutadania que s'està donant la millor solució possible a un problema que hi havia estat molt temps sense ser abordat i que requeria una solució com la que ha acabat prenent-se".

Per a veure el vídeo que completa aquesta informació, feu clic ací.

Últims bans

Últimes notícies

Agenda