Notícies

L'Atlètic Vallbonense compleix 60 anys i presenta els seus 22 equips

Divendres passat es va viure una jornada històrica: l'Atlètic Vallbonenseva va celebrar la presentació dels diferents equips que formen part de l'entitat esportiva més nombrosa de la Pobla de Vallbona (amb quasi 400 integrants). Es divideixen en 22 equips, entre futbol 8 i futbol 11, i enguany es compta amb la interessant novetat d'un combinat femení que forma part d'aquesta entitat futbolística poblana.

Però no va ser una presentació més: es van celebrar els 60 anys d'una entitat que segueix desenvolupant-se, mentre forma als més joves no solament en l'esport, sinó també en els valors. A l'acte va assistir un gran nombre d'espectadors, així com representants de la corporació municipal.

El primer a prendre la paraula va ser José Román Jorge, qui es va mostrar molt emocionat per l'aniversari que es commemorava, dins d'aquest acte de presentació dels equips que formen part de l'Atlètic Vallbonense: “És una gran satisfacció viure un moment com aquest. Han passat 60 anys des que es va crear aquest club, i sempre hem treballat per a formar el millor que podem als qui volen formar part de la gran família que és el nostre club. A més, avui m'han regalat una relíquia: la primera fitxa tramitada en aquest club: va ser la de Cast Bochons Camps, amb data de 18 de setembre de 1957. Avui, com llavors, gaudim del futbol i donem a conéixer amb orgull el nom del nostre municipi”.

L'edil d'Esports en el consistori poblà, Iris Marco, va expressar la seua satisfacció per com va transcórrer aquesta jornada, i va fer valdre la responsabilitat que assumeix el club en encarregar-se de la formació de joves veïns i veïnes de la localitat: “Assumir el compromís de formar a xiquets i xiquetes de la localitat és molt important. Considere important que aquesta entitat assumisca aqueixa responsabilitat per a transmetre valors que transcendisquen a l'esport i puguen portar-se a la pràctica en el dia a dia. L'Atlètic Vallbonense sap que pot comptar amb nosaltres en aqueix sentit i tenim una relació molt bona amb aquest club”.

Enllaç amb el vídeo explicatiu, clicant ací.